Farní nástěnka

Farní nástěnka

 

 
 
 
Více na VIDEO:                                                   

 

Naléhavý úmysl Celosvětové sítě modlitby s papežem na měsíc 

DUBEN
Úmysl papeže: Za docenění role ženy
Modleme se, aby ženám v každé kultuře byla přiznána jejich důstojnost a bohatství a aby
ustala diskriminace, které v různých částech světa čelí

 

Úmysl pro růže růžencovou:

2024 modlitby s papezem

2024 modlitby s papezem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Aktuálně... 

 

Pozvání na Setkání Tříkrálových koledníků 9.6.2024

posílám vám slíbený odkaz na přihlašování na akci Setkání Tříkrálových koledníků.

Na akci je možné se přihlásit od dnešních 20:00 hodin do pátku 3.5.2024 do 14:00. Upozorňuji, že akce je limitována počtem účastníků, tak neváhejte s přihlášením.

 

 

Pozvání na Setkání Tříkrálových koledníků 9.6.2024

Vážení Tříkráloví koordinátoři, milí koledníci,

rád abych se touto cestou ještě jednou vrátil k letošní Tříkrálové sbírce. Velmi si vážím Vaší ochoty se do této aktivity zapojit. Jako malé poděkování za Vaše koledování v zimě a často i za nepříznivého počasí jsme pro Vás připravili setkání na farní zahradě P. Marie v Kroměříži.

 Setkání Tříkrálových koledníků se uskuteční v neděli 9. června 2024. Začneme mší svatou s nedělní platností ve 13:00 v kostele P. Marie na Riegrově náměstí P. Marie na Riegrově náměstí. Po mši svaté se pak přesuneme na farní zahradu, kde bude do 18:00 připraven program pro malé i velké koledníky. Můžete se těšit na horostěnu, skluzavku, malování na obličej, balonková zvířátka, kolo-show, občerstvení a další aktivity. A možná přijde i kouzelník .

I když je farní zahrada poměrně velká, přeci jen má omezenou kapacitu. Bude se tedy potřeba přihlásit. Přihlašování bude možné od pondělí 29. dubna 2024 od 20:00 do 3. května 2024 do 14:00, nebo do naplnění kapacity setkání. Přihlašovací formulář Vám 29. dubna 2024 pošleme na Váš kontaktní e-mail. Akce se mohou zúčastnit koordinátoři sbírky, vedoucí skupinek a koledníci.  Moc bych Vás tedy chtěl poprosit o předání této informace mezi své koledníky, zjištění jejich zájmu o účast a o jejich organizované přihlášení skrze Vás.  Další bližší informace k akci Vám zašleme spolu s odkazem na přihlašovací formulář.

Setkání pro vás připravuje kolektiv pracovníků Charity Kroměříž, naši přátelé a dobrovolníci. Tato akce je pro Vás samozřejmě zdarma.

Za všechny organizátory se na společné setkání těší

Mgr. Jan Kapounek

ředitel Charity Kroměříž

 

 

Radio Proglas   a    Televize Noe - živé vysílání 

 

DUCHOVNÍ SLUŽBA
v kroměřížských nemocnicích
Nemocnice Milosrdných sester sv. Vincence de Paul
a
Psychiatrická nemocnice
                      Sr. Mgr. Pavla Martínková, mobil: 731 604 430
 
Kroměřížská nemocnice, a.s.
                     Josef Šebestík, mobil: 732 304 358